Gevelreiniging in Zwolle
Waarschijnlijk wordt uw bedrijfspand dagelijks bezocht door (potentiële) klanten, leveranciers en uw werknemers natuurlijk. Uw pand is dan ook uw visitekaartje. Of het nu gaat om een winkel, een kantoor of een ander soort bedrijfspand. Een schone gevel is dan ook een belangrijk onderdeel hiervan. Als de bouw van uw pand al wat ouder is, dan kan het zijn dat uw gevel vervuild raakt. Gevelreiniging is dan dé oplossing!
Als u ervoor kiest om uw gevel te laten reinigen, dan is het verstandig om hiervoor een professional in te schakelen. Deze kan u helpen het aanwezige vuil van uw gevel te verwijderen. Dit is echter niet zo simpel als dat het klikt! De mogelijkheden van het reinigen hangen af van een aantal factoren.
  • Het materiaal van de buitenmuur. Uw gevel kan gemaakt zijn van een of meerdere soorten materialen.  Bakstenen, plaatmateriaal, kunststof. Bij het soort materiaal kijken we vooral naar de hardheid van het materiaal. Een poreuze gevel moet op een andere manier worden behandeld dan een gevel van hard materiaal.
  • Type vervuiling. Allereerst zal er moeten worden nagegaan wat voor een soort vervuiling er op uw gevel is. Is dit graffiti, roet van autos of fabrieken, mos of algen? Naast het soort vervuiling is ook de mate van vervuiling van belang; hoeveel vuil is er en hardnekkig is dit?
  • De mate van schoon. Op basis van het materiaal van uw gevel en het type vuil dat hierop zit kunnen gevelreinigingsexperts u een advies geven hoe schoon de gevel weer kan worden. Hierbij wordt er gekeken naar het type reiniging en de diepte van de reiniging die mogelijk is.
Op basis van bovenstaande drie factoren wordt er een offerte voor de reiniging opgemaakt. Hiervoor komt een specialist bij u langs. Als u ervoor kiest om gevelreiniging te laten uitvoeren en het gaat om een project van langere duur, dan is het raadzaam om ook een schaftwagen op uw bouwplaats te plaatsen.